wtorek, 25 grudnia 2018

Na świąteczne słodkości - instrukcja

Cześć :-)

Na wstępie, pozwólcie, iż korzystając z okazji, prześlę Wam serdeczne życzenia świąteczne.
Spokojnych , pachnących choinką i piernikami, rodzinnych chwil . Spełnienia marzeń, nie tylko tych twórczych, ale również tych schowanych w serduchach :-) Wszystkiego Najlepszego z okazji Bożego Narodzenia !

Kochani, dzisiaj ekspresowa inspiracja na sklejenie czekoladownika.
Co prawda w temacie świąt, ale przecież na obdarowywanie prezentami zawsze jest dobra chwila :-) , a może właśnie w tych dniach zechcecie komuś podarować ciekawie zapakowaną czekoladę.

Filigrankowa baza na czekoladę, posiada tekturowe, grube pudełko, które doskonale sprawdzi się na opakowanie biżuterii, krawatu, zegarka lub innego prezentu. 
Jego złożenie jest bajecznie proste, więc wystarczy chwila aby wyczarować coś wyjątkowego.


Spód, wewnętrzna część bazy składa się z 5 elementów, zaś wsuwane wieczko wystarczy złożyć i skleić na jednym z boków. 

Elementy opakowania na czekoladę:





Sklejone, prezentują się tak....






No i ... wszystko :-) 
Teraz wystarczy okleić, ozdobić według własnego pomysłu :-)
Ja wykończyłam je w prosty, elegancki sposób, nawiązując kolorystyką do barw mojej choinki i wigilijnego stołu - w bieli i srebrze. 








Produkty ze sklepu:



   

 



Pozdrawiam świątecznie :-)

Daga




  




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz